Sara zit op het strand en voert 'swaying hands' uit.
Rediscover your
natural body

Groepslessen

Ben jij ook op zoek naar jouw innerlijke kern, een sterk lichaam en een zinvol leven?
Wil je evolueren naar een rustig en veerkrachtig mens (in en out) die tegenslag weet te verslaan en zijn innerlijke superpowers kent? Dan ben je op de juiste pagina aangekomen :D!

Hieronder vind je de agenda voor de verschillende groepslessen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om individuele lessen, leuke workshops, online meditaties en Bowspring te volgen.

Liever individueel?

Je kan bij mij persoonlijk terecht wanneer je last hebt van stress gerelateerde klachten zoals onrust, spanning en pijn. Of wanneer je je lichaamshouding, kracht en flexibiliteit wilt bijsturen tot in detail. Deze les is helemaal afgestemd op jou, in het moment! Ervaar een flow van gesprek, meditatie, Bowspring en massage!
Boek een privéles

Workshops

De Workshops bieden een moment om kennis te maken met de lessen of ter verdieping van je beoefening! Elke workshop is uniek en er wordt rond een specifiek thema gewerkt zoals “Daily Movement”, “Wild Walk”, “Bow & SUP”. Geniet van de nodige bewustwording, lichaamsbeweging en beleef great adventures met vrienden of collega’s.
Boek een workshop

Online

Leer je liever in jouw safespace en op je eigen tempo? Of wil je naast de groepslessen oefeningen herhalen of verdiepen? Bekijk dan zeker één van de online cursussen. Deze kan je beleven waar en wanneer je wilt! Je hebt keuze tussen verschillende meditaties zoals o.a. “Check-in”, “Natural Bodyscan”, en “Be like the Sea" van de Meditatie Bundel. Of de Video course: “Start to Bowspring” waarbij je alles te weten komt over de basis van Bowspring!

Ga naar de Academy
While breathing and moving,
I balance my Mind, Body and Soul

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Per seizoen krijg je tips, inspiratie en blijf je op de hoogte van de lessen.
Dank je voor je inschrijving! Bevestig via mail.
Oeps! er ging iets fout...