Mindful bewegen

> Lessenrooster

Mindful bewegen is een moment helemaal voor jezelf. Om te vertragen, te ontspannen en je lichaam sterker te maken op een zachte en bewuste manier.

Je leert een unieke reeks oefeningen, ontstaan uit de zorgvuldige samenstelling van mindfulness, Bowspring, sensoriële beweging, fascial fitness, somatic groundwork en authentieke bewegingen.

Deze samenstelling van verschillende bewegingsmethodes vormt een slimme en efficiënte down-to-earth reeks oefeningen waarvan je hoofd rustig wordt en waarmee je je lichaam sterker en soepel maakt.

Tijdens de les leer je mindful aandacht, adem en beweging inzetten om spanningen te verminderen en zwakke spieren terug sterker te maken. Er komt een mentale rust over je heen en je lichaam voelt terug vitaal aan als resultaat.

Wat leer je:

Wil jij ook vloeiend leren bewegen met mindful aandacht om tot rust te komen en het evenwicht tussen lichaam en geest herstellen? Bekijk hier het lessenrooster.

PS: De lessenreeksen Mindful bewegen hebben een therapeutische impact. Naast dat deze lessen zorgen voor 75 min. feelgood zijn ze ook complementair aan kinesitherapie, psychotherapie en osteopathie. Als voortraject wanneer de wachttijden te lang duren of als opvolging en preventie van stress gerelateerde en psychosomatische klachten.

Groepslessen

Vertraag, ontspan en versterk je lichaam op een zachte en bewuste manier. Laat je omringen door een groep gelijkgestemden. De groepslessen worden ingedeeld in opbouwende lessenreeksen voor ieder niveau. Elke les heeft een uniek en aansluitend thema.
Ga naar Lessen

Liever online?

Wil je naast de therapiesessie en groepslessen blijven verder oefenen met begeleiding? Bekijk dan zeker één van de online cursussen. Ik neem je mee in verschillende meditaties en een video cursus die je op elk moment en waar je wilt kan raadplegen.
Ga naar de Academy

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Per seizoen krijg je tips, inspiratie en blijf je op de hoogte van de lessen.
Dank je voor je inschrijving! Bevestig via mail.
Oeps! er ging iets fout...