Blote voeten in het gras

Forest Bow

All levels
Vanaf september
Dinsdag 19.30 - 20.45 uur
Vrijdag 9.30 - 10.45 uur
Koningsbos Knokke
Schrijf me in

Rewild and feel strong in your roots

Het bos staat voor gronden, vertragen, verstillen en versterken!

Tijdens deze les staat het thema: "Be like a tree", centraal. Je leert je aarde element inschakelen om je innerlijke wildernis terug in balans te brengen. Deze les zal je helpen om te ontprikkelen en te vertragen. Het unieke aan deze les is dat we de helende kracht van de aarde en de grond gebruiken. De les beleven we op blote voeten, dit zorgt ervoor dat we een gezonde interactie hebben met de microbiële eigenschappen van aarde. Jouw roots (voeten, benen en heupen) worden sterker waardoor je innerlijke kracht naar boven komt :D!

PS: Kan je niet wachten en wil je meteen al ondergedompeld worden in deze les? Check de online meditatie bundel voor de Be like a tree Meditatie

Wat leer je?

  • Verbinding met jezelf en de natuur
  • Gronden
  • Je Roots versterken
  • Basis van de Bowspring-methode

Waar

Bos t.h.v. Kalfduinen  
8300 Knokke-Heist

Investment

1 losse les €17
5 lessen €80
10 lessen €150

Wat heb je nodig

Handdoek
Water
Tas/mok/beker
Blote voeten
Aangepaste kledij
Schrijf me in

Workshops

De Workshops bieden een moment om kennis te maken met de lessen of ter verdieping van je beoefening! Elke workshop is uniek en er wordt rond een specifiek thema gewerkt zoals “Daily Movement”, “Wild Walk”, “Bow & SUP”. Geniet van de nodige bewustwording, lichaamsbeweging en beleef great adventures met vrienden of collega’s.
Boek een workshop

Liever online?

Leer je liever in jouw safespace en op je eigen tempo? Of wil je naast de groepslessen oefeningen herhalen of verdiepen? Bekijk dan zeker één van de online cursussen. Deze kan je beleven waar en wanneer je wilt! Je hebt keuze tussen verschillende meditaties zoals o.a. “Check-in”, “Natural Bodyscan”, en “Be like the Sea” of de Video course: “Start to Bowspring” waarbij je alles te weten komt over de basis van Bowspring!
Ga naar de Academy

Inschrijven

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Per seizoen krijg je tips, inspiratie en blijf je op de hoogte van de lessen.
Dank je voor je inschrijving! Bevestig via mail.
Oeps! er ging iets fout...