Sara wandelt in de duinen met hond op blote voeten

Wild Walk Workshop

Alle niveau’s
Op afspraak
Het Zwin Knokke
Schrijf me in

Experience nature, stimulate your inner power

Deze Workshop is een outdoor workshop die je dichter brengt bij je innerlijke natuur en de natuur rondom. Je wordt ondergedompeld in een mix van mindfulness, natuur, Bowspring, ademhaling en verbinding!

Momenteel heeft deze workshop nog geen datum, maar kan je deze wel boeken als je zelf een groepje van 3 kan vormen. Beleef een leuke dag met vrienden, vriendinnen of collega’s! Vraag naar meer info via e-mail of contact.

Waar

Het Zwin

Investment

Max. 3 deelnemers, € 40 p.p.

Wat heb je nodig

Handdoek
Water
Notitieboekje
Aangepaste kledij
Schrijf me in

Groepslessen

Ervaar de kracht van Bowspring in groep! Het doet altijd deugd om tijd te spenderen met gelijkgestemden die dezelfde nieuwsgierigheid en passie hebben voor bewustwording en lichaamsbeweging. Leer elkaar kennen en je mindful aandacht inzetten! Oefen de basis van de Bowspring-methode, ontdek de rust, kracht en balans in jou! De groepslessen worden ingedeeld per specifiek thema en niveau en kan je zowel indoor als outdoor beleven!
Ga naar lessen

Liever online?

Leer je liever in jouw safespace en op je eigen tempo? Of wil je naast de groepslessen oefeningen herhalen of verdiepen? Bekijk dan zeker één van de online cursussen. Deze kan je beleven waar en wanneer je wilt! Je hebt keuze tussen verschillende meditaties zoals o.a. “Check-in”, “Natural Bodyscan”, en “Be like the Sea” of de Video course: “Start to Bowspring” waarbij je alles te weten komt over de basis van Bowspring!
Ga naar de Academy

Inschrijven

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.