Sara lacht tijdens een gezellige privéles

Individueel

All levels
Op afspraak
Yogasthana Knokke
Schrijf me in

Take time to heal Mind, Body and Soul

Je kan bij mij persoonlijk terecht wanneer je last hebt van stress gerelateerde klachten zoals onrust, spanning en pijn. Vaak is er voor deze klachten geen medicijn of een persoonlijke structuur die jou hierin kan ondersteunen. Tijdens jouw individueel moment krijg je de ruimte om jou verhaal te vertellen en benaderen we samen jouw klachten vanuit een  licht en ruim perspectief.

Voorafgaand de sessie vul je een intake formulier in, zodat we tijdens de les meteen to the point kunnen komen. Ik reik jou meditatie en Bowspring oefeningen aan die je kan toevoegen aan jouw dagelijkse rituelen of momenten voor jezelf. Ter verdieping van je natuurlijke lichaamshouding en ter herstel van spanning en pijn sluit ik de les af met een deugddoende bindweefsel massage!

Waar

Jan Devischstraat 1 A
8300 Knokke-Heist

Investment

€ 75 per sessie

Wat heb je nodig

Yoga-matje
Water
Blote voeten
Losse kledij
Schrijf me in

Groepslessen

Ervaar de kracht van Bowspring in groep! Het doet altijd deugd om tijd te spenderen met gelijkgestemden die dezelfde nieuwsgierigheid en passie hebben voor bewustwording en lichaamsbeweging. Leer elkaar kennen en je mindful aandacht inzetten! Oefen de basis van de Bowspring-methode, ontdek de rust, kracht en balans in jou! De groepslessen worden ingedeeld per specifiek thema en niveau en kan je zowel indoor als outdoor beleven!
Ga naar lessen

Liever online?

Leer je liever in jouw safespace en op je eigen tempo? Of wil je naast de groepslessen oefeningen herhalen of verdiepen? Bekijk dan zeker één van de online cursussen. Deze kan je beleven waar en wanneer je wilt! Je hebt keuze tussen verschillende meditaties zoals o.a. “Check-in”, “Natural Bodyscan”, en “Be like the Sea” of de Video course: “Start to Bowspring” waarbij je alles te weten komt over de basis van Bowspring!
Ga naar de Academy

Inschrijven

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Per seizoen krijg je tips, inspiratie en blijf je op de hoogte van de lessen.
Dank je voor je inschrijving! Bevestig via mail.
Oeps! er ging iets fout...