Sara lacht tijdens een gezellige privéles

Individueel

All levels
Op afspraak
Yogasthana Knokke
Schrijf me in

Take time to heal Mind, Body and Soul

Je kan bij mij persoonlijk terecht wanneer je last hebt van stress gerelateerde klachten zoals onrust, spanning en pijn. Vaak is er voor deze klachten geen medicijn of een persoonlijke structuur die jou hierin kan ondersteunen. Tijdens jouw individueel moment krijg je de ruimte om jou verhaal te vertellen en benaderen we samen jouw klachten vanuit een  licht en ruim perspectief.

Voorafgaand de sessie vul je een intake formulier in, zodat we tijdens de les meteen to the point kunnen komen. Ik reik jou meditatie en Bowspring oefeningen aan die je kan toevoegen aan jouw dagelijkse rituelen of momenten voor jezelf. Ter verdieping van je natuurlijke lichaamshouding en ter herstel van spanning en pijn sluit ik de les af met een deugddoende bindweefsel massage!

Waar

Jan Devischstraat 1 A
8300 Knokke-Heist

Investment

€ 75 per sessie

Wat heb je nodig

Yoga-matje
Water
Blote voeten
Losse kledij
Schrijf me in

Groepslessen

Vertraag, ontspan en versterk je lichaam op een zachte en bewuste manier. Laat je omringen door een groep gelijkgestemden. De groepslessen worden ingedeeld in opbouwende lessenreeksen voor ieder niveau. Elke les heeft een uniek en aansluitend thema.
Ga naar Lessen

Liever online?

Wil je naast de therapiesessie en groepslessen blijven verder oefenen met begeleiding? Bekijk dan zeker één van de online cursussen. Ik neem je mee in verschillende meditaties en een video cursus die je op elk moment en waar je wilt kan raadplegen.
Ga naar de Academy

Inschrijven

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Per seizoen krijg je tips, inspiratie en blijf je op de hoogte van de lessen.
Dank je voor je inschrijving! Bevestig via mail.
Oeps! er ging iets fout...