Kussens en yogamat in de lesruimte van Inner Center Heist

Mindful bewegen

Beginner
Reeks van 5 lessen vanaf juni
Maandag 19.30 - 21.00 uur
Woensdag 9.00 - 10.30 uur
@ Inner Heist
Schrijf me in

Relax... and feel refreshed

Heb je nog nooit een Bowspring les gevolgd en ben je opzoek naar ontspanning en mentale rust, dan is Mindful Bewegen iets voor jou. Tijdens deze lessenreeksen gids ik jou vanuit stress en pijn naar rust, kracht en balans in lichaam en hoofd.

Via de zachte maar krachtige bewegingen van de Bowspring-methode leer je met mindful aandacht bewegen om zo je gedachten te zuiveren en je lichaam vitaal te houden. Op tijd contact maken met je lichaam is één van de van de grootste cadeaus die je jezelf kan geven om de taal van je lichaam beter te leren begrijpen. Zo breng je jezelf op de hoogte met wat er energetisch, mentaal en emotioneel bij jou gebeurt.

Daarnaast is het ook belangrijk om ons bindweefsel, ook wel fascia genoemd, fit en gehydrateerd te houden om onze gezondheid en levenskwaliteit diepgaand te verbeteren in zowel Mind als Body.

Wat leer je tijdens deze reeks?

  • Jezelf ontspannen
  • Thuiskomen in je lichaam
  • Het hertrainen van een natuurlijke en lichte lichaamshouding
  • Gespannen spieren ontspannen en slapende spieren activeren
  • Functionele bewegingen die je kan integreren in je dagelijks leven

Waar

Inner
Kraaiennestplein 5
8301 Heist-aan-zee

Investment

1 losse les €16
5 lessenreeks €70
10 lessenreeks €130

Wat heb je nodig

Eigen yoga matje
Water
Blote voeten
Losse kledij
Schrijf me in

Liever individueel?

Je kan bij mij persoonlijk terecht wanneer je last hebt van stress gerelateerde klachten zoals onrust, spanning en pijn. Of wanneer je je lichaamshouding, kracht en flexibiliteit wilt bijsturen tot in detail. Deze les is helemaal afgestemd op jou, in het moment! Ervaar een flow van gesprek, meditatie, Bowspring en massage!
Boek een privéles

Liever online?

Leer je liever in jouw safespace en op je eigen tempo? Of wil je naast de groepslessen oefeningen herhalen of verdiepen? Bekijk dan zeker één van de online cursussen. Deze kan je beleven waar en wanneer je wilt! Je hebt keuze tussen verschillende meditaties zoals o.a. “Check-in”, “Natural Bodyscan”, en “Be like the Sea” of de Video course: “Start to Bowspring” waarbij je alles te weten komt over de basis van Bowspring!
Ga naar de Academy

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Per seizoen krijg je tips, inspiratie en blijf je op de hoogte van de lessen.
Dank je voor je inschrijving! Bevestig via mail.
Oeps! er ging iets fout...