Sara bereidt haar Bowspring gewijs voor op het opdrukken tijdens het surfen

Bow Breathe Surf

Zomer 2022
Zaterdag 10.00 - 11.00 uur
Surfclub Surfing Elephant, Wenduine
Schrijf me in

Be the wave and enrich your surf

Breng de soul in je surf en geniet! Straal tijdens je surfsessies en werk preventief aan je lichaam met deze Bow Breathe Surf lessen. Tijdens deze lessen staat Bowspring en Breathwork centraal om je lichaam en mindset helemaal klaar te stomen voor een surfsessie.

Je leert hoe je meer ruimte en kracht haalt uit je ribbenkast (om zo je nek en schouderspieren te ontlasten). En hoe je op een duurzame manier de curve in je onderrug kan toelaten, versterken en balanceren (zonder pijn).

Deze les zal je helpen om inzicht te krijgen in hoe je lichaam efficiënt kan inschakelen voor, tijdens en na het surfen. Ik reik je tools en oefeningen aan die je kan toevoegen aan je eigen fitness routine, afgestemd op wat je nodig hebt! Je maakt kennis met je bindweefsel netwerk, de sleutel naar een licht en krachtig lichaam!

PS: Kan je niet wachten en wil je meteen al ondergedompeld worden in deze les? Check de online Natural Bodyscan om de golven in je lichaam al eens te ontdekken.

Dit ga je ervaren:

  • Verbinding mind-body-soul
  • Bowspring (mobiliteit, kracht, cardio & stretching)
  • Breathwork (uithoudingsvermogen & herstel)
  • Cold exposure (Zeezwem)

Waar

Surfing Elephant
Zeedijk 81
8420 Wenduine

Investment

losse les: € 15

Wat heb je nodig

Handdoek
Water
Blote voeten
Warme trui
Zwemgerief
Schrijf me in

Groepslessen

Ervaar de kracht van Bowspring in groep! Het doet altijd deugd om tijd te spenderen met gelijkgestemden die dezelfde nieuwsgierigheid en passie hebben voor bewustwording en lichaamsbeweging. Leer elkaar kennen en je mindful aandacht inzetten! Oefen de basis van de Bowspring-methode, ontdek de rust, kracht en balans in jou! De groepslessen worden ingedeeld per specifiek thema en niveau en kan je zowel indoor als outdoor beleven!
Ga naar lessen

Liever online?

Leer je liever in jouw safespace en op je eigen tempo? Of wil je naast de groepslessen oefeningen herhalen of verdiepen? Bekijk dan zeker één van de online cursussen. Deze kan je beleven waar en wanneer je wilt! Je hebt keuze tussen verschillende meditaties zoals o.a. “Check-in”, “Natural Bodyscan”, en “Be like the Sea” of de Video course: “Start to Bowspring” waarbij je alles te weten komt over de basis van Bowspring!
Ga naar de Academy

Inschrijven

Bedankt voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Schrijf je in op de nieuwsbrief!

Per seizoen krijg je tips, inspiratie en blijf je op de hoogte van de lessen.
Dank je voor je inschrijving! Bevestig via mail.
Oeps! er ging iets fout...